Executive Coaching

EC je namijenjen svim poslovnim ljudima (managerima, članovima uprava, vlasnicima tvrtki, voditeljima i svima koji žele uspjeti u poslovnom svijetu) koji razumiju da je promjena u današnjem vremenu jedina konstanta i koji žele vlastiti razvoj staviti u prvi plan.

EC je iskustven, strukturiran i individualizirani interaktivni razvojni proces koji Vam omogućava da kroz spoznaju svih aspekata sadašnjosti i vlastitog potencijala, ostvarujete željene dugoročne poslovne ciljeve pomoću primjene učinkovitih promjena.

EC je partnerski odnos temeljen na povjerenju i međusobnom poštivanju. Zadatak coacha je razvijanje Vaših potencijala i usmjeravanje prema izvrsnosti. Uspješni poslovni ljudi prepoznaju važnost cijeloživotnog učenja i kontinuiranog razvoja podupirući koncept učeće poslovne organizacije. Razumiju da je dugoročni uspjeh direktno povezan sa visoko razvijenim kompetencijama svih zaposlenih.

Vrijeme je za razvojne planove, jer uspjeh dolazi s aktivnošću. EC će izmijeniti Vaš pogled na Vaše mogućnosti i unutarnje snage. To je ciljani proces prilagođen Vašoj osobnosti. EC će otvoriti neistražena područja i poduprijeti Vas u vlastitom razvoju bez zadrške i prosuđivanja.

Coaching proces je učinio da zastanem u svojim svakodnevnim dnevnim obavezama i pogledam iz drugog kuta kako zaista vodim i upravljam procesima, ljudima i organizacijom. Kao rezultat EC uveo sam mnoge promjene u organizaciji kao i u osobnim aktivnostima.